Nou de la Apple: AirPods Max

Zvonurile s-au dovedit adevărate: la final de 2020, Apple a lansat mult așteptatele căști wireless AirPods Max.

AirPods Max sunt disponibile în cinci culori principale cu diverse configurații prin schimbarea cupelor, iar prețul lor pleacă de la 549$. Noua ediție de accesorii este surpriza celor de la Apple pentru utilizatorii care preferă căștile tradiționale, de înaltă fidelitate a sunetului, cu o flexibilitate maximă datorită funcționării wireless.

E suficient să arunci o singură privire la noile AirPods Max și vei descoperi  design-ul retro și futurist  caracteristic produselor Apple. Componentele din aluminiu anodizat, brațele telescopice, pernele pentru cupe din spumă cu memorie și o bandă unică din plasă, fac ca AirPod Max să se plaseze din start în categoria căștilor de lux. În mod clar, Apple a dedicat destul de mult timp și resurse pentru a concepe o pereche de căști potrivită și celor mai selectivi utilizatori.

Merită acordată o atenție deosebită cipului Apple H1 utilizat atât de AirPod Pro, cât și de AirPod Max. Această componentă permite funcției Adaptive EQ să regleze dinamic sunetului pentru a ține cont de modul în care căștile AirPod Max stău pe urechi. Acest cip H1 este responsabil pentru anularea zgomotului de fundal și reușește să detecteze mișcarea capului astfel încât să poată furniza cea mai bună calitate a sunetului.

Noile căști over-the-ear oferă un o revelație în ceeea ce privește accesoriile audio din cel puțin trei puncte de vedere: dimensiune, fidelitate audio și durata de viață a bateriei. Și pentru că am menționat durata de viață a bateriei, aceasta este de 20 de ore în condițiile utilizării funcției de anularea activă a zgomotului.

Tagged , , , ,