Cele mai bune jocuri video din 2020

Anul 2020 a fost uimitor de ofertant la capitolul jocuri video. Într-o perioadă în care am petrecut majoritatea timpului izolați în casă, ne-am putut bucura de lansări de titluri captivante, care au adus divertismentul la un nou nivel. Vom vedea în continuare care au fost cele mai bune jocuri video lansate pe parcursul anului 2020.

Hades

Hades îl are în prim plan pe Zagreus, zeul infernului. Înarmat cu puterea zeilor olimpici, Zagreus trebuie să-și croiască drum prin hoardele de zei și monștri. Dar înfrângerea este doar un eșec temporar, care îi trimite pe jucători direct înapoi în casa lui Hades. O mișcare inteligentă care face ca moartea să fie esențială pentru experiența de joc, ajutându-i pe jucători să își îmbunătățească strategiile. Zei precum Zeus, Athena și Ares oferă abilități diferite, care fac jocul extrem de palpitant.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Între primele jocuri disponibile pe PlayStation 5, „Miles Morales” își face o intrare grandioasă, punând în valoare caracteristicile excelente ale consolei. Fidelitatea grafică, utilizarea inteligentă a direcției, calitatea audio 3D și feedback haptic fac ca jocul să fie deja în topul preferințelor fanilor lui Spider-Man. Manhattanul acoperit de zăpadă este o bucurie de explorat, iar Miles se bucură de o gamă excelentă de noi puteri, cum ar fi lovirea inamicilor cu un pumn electric și capacitatea de a deveni invizibil pentru o perioadă de timp.

The Last of Us Part II

„The Last of Us Part II” continuă povestea originală a jocului. La cinci ani după călătoria periculoasă prin Statele Unite post-pandemie, Ellie și Joel se stabilesc în Jackson, Wyoming. Viața într-o comunitate înfloritoare le oferă pace și stabilitate. Când un eveniment violent întrerupe această liniște, Ellie se angajează într-o călătorie implacabilă pentru a face dreptate și pentru a găsi soluții salvatoare.  

Tagged , , , , ,